Om oss

Välkommen in till oss på Synskärpan Optik, en fristående optiker, där du får ett personligt och professionellt bemötande av Legitimerad kontaktlinsoptiker och Optometritekniker. Vi har bågar för alla smaker som handplockas hos våra bågleverantörer. Våra glas kommer ifrån ett helsvenskt företag i Rättvik där det finns hög kompetens och den modernaste maskinparken som finns på marknaden. Vi arbetar lokalt med hjärtat i Roslagen, engagerade i Roslagens utveckling och hållbarhet.

Synskärpan har funnits i Norrtälje sen 2006 där Leg Optiker Anna och Optikerassistenterna Anneli och Unni arbetat med vår affärsidé, att med högsta kvalité på glas och bågar ändå kunna erbjuda låga ärliga priser. I Åkersberga har butiken funnits sen 1995 , där jobbar Leg Optiker Åsa och optikerassistent Susanna.

Sen februari 2015 har vi även en butik i Hallstavik där Leg Optiker Johanna och optikerassistent Amanda arbetar. Under början av 2017 har vi även öppnat en butik i Rimbo där ni finner Leg Optiker Anna R och optikerassistent Jennifer.
Vårt mål är att bygga upp en nöjd kundkrets som gör att vi kan hålla på i massor med år. Vi inspireras av modetrender på optikmässor i Paris och Milano. Just nu har vi många skandinaviska märken vilket vi brinner för. Vi vill att du ska uppleva ett estetiskt lyft när du köper glasögon och vi vill se det där lilla leendet som våra nöjda kunder brukar ha. Vi har givetvis kontaktlinser från alla stora leverantörer.

Anna Eriksson Burman
Leg. Optiker med kontaktlinsbehörighet
Synskärpan Norrtälje
Anneli Fjäll
Optikerassistent
Synskärpan Norrtälje
Jennifer Anthin Huckle
Optikerassistent
Synskärpan Rimbo, Norrtälje
Unni Logård
Optikerassistent
Synskärpan Rimbo, Norrtälje

Johanna Blomquist
Leg. Optiker med kontaktlinsbehörighet
Synskärpan Hallstavik, Norrtälje
Annika Eriksson
Optikerassistent
Synskärpan Hallstavik

Åsa Sjöström
Leg. Optiker med kontaktlinsbehörighet
Synskärpan Åkersberga, Rimbo
Johanna Dahlén
Optikerassistent
Synskärpan Åkersberga