Synskärpans butik i Åkersberga ligger lättillgängligt i köpcentret Rallaren på Rallarvägen 8 utmed infarten till Åkersberga. Precis innanför dörrarna till Rallaren hittar du vår butik, utanför finns gott om gratis parkeringsplatser.

I butiken finns optikern Åsa och optiker-assistenten Johanna beredda att hjälpa dig med alla frågor du kan tänkas ha gällande glasögon, kontaktlinser, synfel, undersökningar och allt annat som har med optik att göra. Synskärpan erbjuder ett stort utbud av noga utvalda produkter från välkända leverantörer och varumärken, alltid med kvalitet och funktion i fokus.

Som leverantör på glasögonglas har vi valt den svenska glasleverantören Optileks, ett företag med lång tradition och gott renommé i optikerbranschen. Du som kund till oss på Synskärpan kan räkna med att bli omhändertagen när det kommer till glasögon och kontaktlinser, allt levererat till ett pris som är anpassat till dina behov och din plånbok.

Våra öppettider i butiken är:
Måndag-fredag 10:00 – 18:00
Lördag och söndag: stängt


Du kommer i kontakt med oss via telefon, e-post, formuläret nedan eller så kommer du in och träffar oss i butiken på Rallarvägen 8.

Telefon: 08-540 220 05
E-post: akersberga@synskarpan.se

Scroll to Top