Synskärpan i Norrtälje ligger bekvämt placerad vid busstorget, på Billborgsgatan 1, i samma hus som stadsbiblioteket och i direkt anslutning till busstorget och gratis parkeringsplatser. Här i Norrtälje arbetar optikerna Johanna och Anna, båda med lång erfarenhet från optikeryrket. Till sin hjälp har de optikerassistenten Anneli, som vet precis vilken båge eller kontaktlins som passar dig som kund.

Butiken har ett stort utbud av glasögon från ett flertal välkända varumärken. Alla glasögon har vi själva valt utifrån vår långa kunskap, erfarenhet och efterfrågan. Som samarbetspartner på glas har vi valt den svenska glasleverantören Optileks i Rättvik.

Vi erbjuder även kontaktlinser och ett stort utbud av övriga optikprodukter. Du som kund till oss på Synskärpan kan räkna med att bli omhändertagen när det kommer till glasögon och kontaktlinser, allt levererat till ett pris som är anpassat till dina behov och din plånbok.

Våra öppettider i butiken är:
Måndag-fredag 10:00 – 18:00

Du kommer i kontakt med oss via telefon, e-post, formuläret nedan, eller så kommer du in och träffar oss i butiken på Norra Billborgsgatan 1 .

Telefon: 0176-10900
E-post: norrtalje@synskarpan.se

Scroll to Top